© 2013 | Lumber Lake


Jack Russell Kennel Lumber Lake

Over ons


Mijn naam is Gerda Arts en ik ben sinds 1979 getrouwd met Rudi. Sinds ons huwelijk wonen we met veel plezier in Limburg, samen met onze 3 kinderen en huisdieren.


Ongeveer 17 jaar geleden wilden wij er graag een hondje bij. En zo kwam Rheza, een Jack Russell teefje, in ons leven. Een paar weken later gevolgd door Floortje, een Cavelier King Charles; weer twee jaar later door Indy, een Jack Russell reutje.


Met veel plezier heb ik met onze 3 hondjes de gehoorzaamheidstrainingen doorlopen. Inmiddels leven Rheza (15), Floortje (12,5) en Indy (15,5) niet meer.


Inmiddels een jaar of vijf geleden zijn we bij Riet van RijanRangers gekomen en hebben er onze reu Fender gekocht.

Met hem heb ik inmiddels ook allerlei trainingen gedaan, waaronder G1, G2, Bendigheid; op het moment volgen wij samen een speurcursus, waaraan we beiden veel plezier beleven.


Ongeveer 1,5 jaar geleden kwam Suusje bij ons, die een prachtig nestje van 2 pups heeft gekregen.


Inmiddels hadden we de smaak te pakken en nog ruimte over voor een hondje ook. In 2011 hebben we Lizzie gekocht. Als alles goed verloopt, zal Lizzie in de toekomst de stammoeder worden van mijn lijn van Lumber Lake.

Met Lizzie heb ik gehoorzaamheidstrainingen gevolgd en nu doen we samen de ringtraining en de speurcursus.


In de loop der jaren heb ik ook als oppas- en uitlaatservice voor veel hondjes van uiteenlopende rassen gefungeerd, alsmede de opvang verzorgd als baasjes op vakantie gaan en hun viervoeters graag in een huiselijke sfeer onderbrengen.

Dit is allemaal mogelijk vanwege mijn stabiele roedel.


Ook voor hondjes die door omstandigheden langer moeten blijven, is er altijd wel een mandje te vinden. We helpen ze graag weer op weg naar hun nieuwe baasjes.


Februari 2013