Over Ons

Jack Russell Kennel

Welkom op de LumberLake website!

In 1993 kwam Rheza, een Jack Russell teefje, als eerste in ons leven. Sindsdien hebben wij altijd Jack Russells in ons gezin gehad. Inmiddels zijn wij een kleinschalige kennel met raszuivere Jack Russell Terriërs.

Onze honden zijn onze gezinsleden, en die verblijven niet in kennels of hokken. Ze leven mee in onze routine en krijgen hierdoor voldoende beweging, rust, ruimte en stimulatie tot ontwikkeling. Op de Venlose Heide, een hondenlosloopgebied en tevens natuurgebied krijgen de honden dagelijks de volledige vrijheid om zelf te verkennen en te onderzoeken.

LumberLake Jack Russell Terriërs zijn hierdoor energiek, vrij en zeer sociaal met een eerlijk karakter. Ook voldoen ze aan de eisen die gesteld worden door zowel de FCI Raad van Beheer en Jack Russell Vrienden Vereniging. Daaraan toegevoegd testen wij niet alleen op patella en bekende oogaandoeningen (jaarlijks), maar laten wij zeven weken oude puppy’s ook op levershunt controleren.

Bekoorlijk, lieflijk en gezond, zowel mentaal als fysiek is ons doel wanneer wij een hond fokken. Daarom hebben wij bij het fokken alleen de belangen van de Jack Russell Terriër in het oog, dat wil zeggen: het verbeteren en in standhouden van dit prachtige en unieke ras. Wij fokken daarom met weloverwogen combinaties en doen dat enkel met raszuivere Jack Russell Terriërs.

De verkoop van puppen is voor ons geen bron van inkomen en dekt simpelweg de gemaakte kosten. Zonder winstoogmerk staat enkel en alleen de beste kwaliteit en een gezonde hond centraal.

Kijk voor meer informatie verder op de website, of neem contact met ons op.

Wat kost een pup?

De prijs voor een Jack Russel pup varieert momenteel van 1500 tot 2000 euro, dit is afhankelijk van de fokker.